Vanaf maandag 4 juni a.s. kan er weer aangemeld worden!

Vanwege veel nieuwe aanmeldingen en de daarnaast al lopende behandelingen kan er tot 1 juni a.s. niet aangemeld worden en kunnen er geen nieuwe behandelingen starten.

Ik wil graag met zorg en aandacht mijn werk kunnen doen, en elk kind, jongere en ouders de tijd en ruimte kunnen geven die nodig is. Op dit moment merk ik dat de drukte in de praktijk te veel invloed heeft op mezelf en de manier waarop ik wil werken. Dit vraagt om goed voor mezelf, en daarmee iedereen die hier komt, te zorgen. Voor mij betekent dit ruimte creëren en dus even rust inbouwen en nieuwe aanmeldingen stop zetten.

In de periode van de aanmeldstop zullen er dan ook geen nieuwe aanmeldingen worden aangenomen. Ik wil je vragen om de website goed in de gaten te houden om te weten wanneer er weer aangemeld kan worden.

Kijk voor andere praktijken op de website van het Arnhems Kinder- en Jeugdteam. Hier vindt je praktijken waar ik veel mee samenwerk en waar je zeker ook op de juiste plek bent. Ook kan je kijken op de website van de KJRA. Hier vind je een overzicht van vrijgevestigde praktijken in Arnhem en omgeving.

Mocht het niet lukken om een goede plek te vinden en je wil even met mij overleggen waar je het beste terecht kan, dan kan je altijd een mail sturen of me bellen!