JIJ en IK vindt het belangrijk dat kennis wordt overgedragen aan iedereen die met kinderen en jongeren te maken heeft, of dit nu vanuit werk of privé is.
We kunnen van en met elkaar leren, en daarom  kan je bij de praktijk ook terecht voor thema-bijeenkomsten, workshops, supervisie en werkbegeleiding.

thema-bijeenkomsten/workshops

Thema-bijeenkomsten kunnen gaan over allerlei onderwerpen die te maken hebben met kinderen en jongeren. Ik ben ervaren in het geven van thema-bijeenkomsten en workshops over rouw- en verlies en over angst- en stemmingsproblematiek bij kinderen en jongeren. In gezamenlijk overleg kunnen zeker ook andere onderwerpen en thema’s aan bod komen, zoals over opvoedingsvraagstukken of over specifieke kinderpsychiatrische stoornissen.

De bijeenkomsten en workshops kunnen gegeven worden aan professionals, denkend aan bijvoorbeeld psychologen, orthopedagogen, kinderpsychiaters, huisartsen, leerkrachten, groepsleiders, kindertherapeuten en kindercoaches. En ook aan ouders en verzorgers, bijvoorbeeld bij ouderavonden op school, kinderdagverblijf of BSO.

supervisie en werkbegeleiding

Vanuit ruime werkervaring en opgebouwde expertise wordt supervisie en werkbegeleiding geboden aan GZ-psychologen in opleiding, junior-psychologen en orthopedagogen. Kijk voor ervaringen van supervisanten die je voor gingen bij reacties.

interesse?

Thema-bijeenkomsten, workshops, supervisie en werkbegeleiding zijn maatwerk en vragen om persoonlijk overleg over de wensen en de mogelijkheden. Als je interesse hebt, neem dan contact op via mail