Voor vragen over eventuele vergoedingen van behandeling binnen de Jeugdhulp kan contact opgenomen worden met de gemeente waar je kind ingeschreven staat. JIJ en IK heeft een contract afgesloten met de gemeente Arnhem, gemeente Lingewaard en gemeente Overbetuwe.

De kosten voor behandeling van jongeren boven de 18 jaar zijn voor eigen rekening, omdat deze zorg onder de vergoedingsregeling van de zorgverzekeraars valt en JIJ en IK niet voldoet aan de voorwaarden die geldend zijn binnen deze vergoedingsregeling.

Mocht het zelf betalen van de kosten van behandeling de reden zijn om je niet aan te melden bij mijn praktijk, neem dan even contact op en dan kijken we wat er mogelijk is.

Een gemaakte afspraak kan tot 24 uur van te voren zonder kosten worden afgezegd. Wanneer een afspraak korter dan 24 uur van te voren wordt afgezegd, zal deze in rekening worden gebracht bij ouders.

JIJ en IK factureert rechtstreeks aan ouders wanneer de geleverde zorg niet vergoed wordt, en zij dienen zorg te dragen voor de betaling van de factuur.

JIJ en IK draagt geen verantwoordelijkheid voor het wel of niet vergoed krijgen van de behandeling door derden.